Mobiele act

HomepageCie_le_Brame_de_lescargot_-_HOMEPAGE.html
NewsCie_le_Brame_de_lescargot_-_NEWS.html
PressCie_le_Brame_de_lescargot_-_PRESS.html
SHOWSCie_le_Brame_de_lescargot_-_CREATIONS.html
GalleryCie_le_Brame_de_lescargot_-_GALLERIE.html
Cont@ctCie_le_Brame_de_lescargot_-_CONTACT.html
BiosCie_le_Brame_de_lescargot_-_BIOS.html
VideoCie_le_Brame_de_lescargot_-_VIDEO.html
GoldbookCie_le_Brame_de_lescargot_-_LIVRE_DOR.html
 Taal en liedjes/muziek: Naast het Frans, trekken ze zich uit de slag in het Duits, Italiaans, Engels en desnoods met handgebaren!  We zingen trouwens in deze talen, + een beetje instrumentale muziek.  Kortom, ze kunnen met iedereen communiceren  ... (Overigens, de woorden die Captain Clement Adhere heeft verzameld van het publiek tijdens zijn vorige optredens bewijzen het (tekstjes geschreven door het publiek in het Chinees, Russisch, Arabisch, Indisch, Mongools, Spaans, Braziliaans, Hebreeuws, Syrisch, enz. ...)

“In de jaren 20 steeg de legendarische glimmende vliegtuig “Phoenix” op in Buenos Aires om vervolgens te verdwijnen in de Andes.  Nu duikt de kapitein Clement Adhere, de bestuurder van dit legendarische Aeropostale plotseling op uit het verleden en in de open weide, vergezeld door zijn accordeon-spelende kameraden en soms door zijn trouwe mechanicus Manolo Sanchez.


Kapitein Clement Adhere’s missie is uw post te leveren, kost wat kost, want één van zijn authentieke “cartogrammen” uit het verre verleden die hij in zijn onverwoestbare Aeroplane heeft bewaard, is vast en zeker voor u bestemd.


Gedroomde berichten, absurd, lyrisch, grappig worden afgewisseld met fragmenten van de Citadel van Antoine de Saint-Exupéry, om de motor van de dichter op te warmen.  Een doop van zachte wind binnen een muzikale acrobatische act.


Voor elk bericht volgt er ook een antwoord.  Wat staat er in het bericht?  Een liefdesverklaring?  De onthulling van een geheim? Gedempte woede?  Een fris idee?  Een hartenkreet?  Een recept voor het geluk?  Een beschouwing van de wereld zoals hij nu is?  Het enige wat u moet kunnen is schrijven, laat uw verbeelding de vrije loop en noteer het op een stuk papier.


De Aeropostale show is interactief, aangezien het publiek wordt aangespoord om creatief te zijn.

De Aeropostale levert soms literaire pareltjes op die aan het einde van de walk act openbaar worden voorgelezen geheel volgens de traditie van de straatroepers. ”


CONT@CTCie_le_Brame_de_lescargot_-_CONTACT.html
HomepageCie_le_Brame_de_lescargot_-_HOMEPAGE.html

Technische Fiche :


Aantal artiesten: 2


Speeltijden: 3x 45' in een dagdeel


Speeltuinen: Plaatsen, straten, gangen en galerijen


Rijdt niet op een zachte ondergrond (zand, sneeuw, smeltende sneeuw)